Oktatás, képzés

Az elmúlt években számos konferencián, képzésen, továbbképzésen tartottunk előadást elsősorban a sajtó műfejelmélete, az online marketing, a PR- és sajtószervezés, valamint az európai uniós fejlesztések témakörében. Az alábbiakban ebből található egy válogatás.

Hírérték: a hír érték - avagy hogyan tegyük érdekessé projektünket a sajtó számára. Előadás a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottságának vezetőihétvégéjén. Csillebérc, 2015. (http://mktib.hu/?p=1917)
Letölthető előadás (pdf)

muci3.jpgSajtó műfajelmélet, településmarketing, on-line kommunikáció oktatása helyi lapok, honlapok szerkesztőinek, települési önkormányzatok és intézmények PR-ral és marketinggel foglalkozó munkatársainak, a MÚOSZ Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Egyesület szervezésében. Nyíracsád, Nyírábrány, Kardoskút (2016), Földes, Paks, Oroszlány, Nádudvar, 2011-2016.
Letölthető előadás - sajtó műfajelmélet (pdf);
Letölthető előadás - online marketing (pdf);

Modern kommunikációs technikák – PR, marketing és külső kommunikáció című előadás az Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat III. Országos Hálózati Találkozóján. Budapest, 2014

Előadások az Óbudai Egyetemen az Európai Unió kohéziós politikájának és a kohéziós politika magyarországi intézményrendszerének működéséről. Budapest, 2013.
Letölthető előadás (pdf)

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége konferenciája az önkormányzati médiakommunikációról. Budapest, 2013. (https://muosz.hu/cikk.php?page=programok&id=4145&fo=17&iid=0)

Szakmai előadás az önkormányzati honlapokról a MÚOSZ és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége közös, Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság című konferenciáján. Gödöllő, 2012 (https://muosz.hu/cikk.php?page=programok&id=3849&fo=17&iid=0)

Szakmai előadások országszerte a Nemzeti Fejlesztési Tervről és az Új Magyarország Fejlesztési
Tervről polgármestereknek, vállalkozóknak, a civil szféra képviselőinek, 2006–2009